HOMIE ABOUT AFFIES

“HI ! iam Nur Amirah Syahirah . for short myra . iam newbie in this bloggie world . dont use harsh words in here . may ALLAH always bless you . Aminn ! ”

my network


tagboard


its all about us


Previous post


advertisment


Title: MY LOVELY FAMILY..;)
written on Saturday, 2 March 2013 @ 23:20 ✈{ 0 comments }

ASSALAMMUALAIKUM...

Hi ! korang semue , hari nih mirah nak cerita kan pasal
keluarga mira.first sekali mira nak citer about my parents.
parents mira nih sporting sangat-sangat.mira sayang sangat kat
parents mira.ooppppssss.mira lupe plak nak kenalkan parents mira
kat korang semue.

  • first sekali mira nak kenalkan kat korang about my father.
ayah mira ni orang nyer jenis yang macam ,rajin keje,klau mak mira cakap suruh tlong mesti
ayah miralah orang first yang akan tlong mak mira.dan biasenyer miralah orang yang
last sekali tlong mak mira..hehehe....sssshhhhhh...ok back to my father...
ayh mira nih bukan aje rajin kat rumah,tapi bab keje kat office pon rajin jugak...
kadang - kadang,mase cuti minggu ayah mira oti...
tak hari sabtu hari ahad.tak hari ahad hari sabtu...
tapi my father masih lagi bleh luangkan mase gan family mira..sweet tak?sweet tak?..
HOHOHOHO..;)
ehhh..panjangnyer citer mira nih....
nanti nak citer pasal famly mira yang laen dah x de mase dah...

okok....now mira nak citer pasal my.....mother!!!!!

mak mira adelah salah satu orang yang mira tak kan lupekan..
atau singkatannya she is the special one in my heart...
mak mira nih laen skit orangnyer,
mak mira klau anak-anaknyer tak tolong 
mak mira akan panggil semue berkumpul pastu bahagikan tugas masa tu,
saat tuh,jam tuh.
mira respect sangat kat mak mira.
mak mira nih orangnye jenis yang penyabar,tabah n macam - macam lagi..
mother I LOVE YOU....

and now mira nak citer pasal my siblings or adik beradik mira...

mira sangat sayang dengan adik n kakak mira..
adik mira nih cerewet ckit..korang nak tau tak,klau baju adik mira nih basah ckit jer mesti die trus 
nak tukar baju....
tapi adik mira nih adalah seorang yang penyayang...
klau korang tengok adik mira luaran nye macam tuh,tapi hakikat nye..
dalaman hati adik mira lain dari yang lain you alls..
ok sekarang kakak mira pulak...
kakak mira nih YA ALLAH !!!!
baik sungguh korang nak tau....
die selalu nasihatkan mira..
tapi kekadang die nih selalu jugak marah mira..
tapi mira bersyukur dapat kakak macam tuh..
klau korang nak tau the siblings is important ok...


ASTAGHFIRULLAHHALAZIM..

mira lupe nak cakap.nama ayah mira salman bin wandi,nama ibu mira roslnda binti hj sirat..
nama kakak mira nur amirah syafiqah binti salman.nama adik mira muhammad amir izzudin bin salman.



ok thats all for today bye....


I LOVE MY FAMILY..<3 <3



© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !