HOMIE ABOUT AFFIES

“HI ! iam Nur Amirah Syahirah . for short myra . iam newbie in this bloggie world . dont use harsh words in here . may ALLAH always bless you . Aminn ! ”

my network


tagboard


its all about us


Previous post

MY LOVELY FAMILY..;)

advertisment


Title: MYYYYY FRIENDDDDD ;)
written on Friday, 8 March 2013 @ 21:54 ✈{ 1 comments }


Hi ! korang semue....korang tengah buat ape tuh..??

hari nih myra nak citer pasal kawan mira nih..cepat ! cepat!
nanti terlepas plak..hehehe..;)

seperti yang korang tengah tengok sekarang..mira memang 
ramai kawan .tapi ini antara kawan mira yang mira 
rapat..terutamanye yang perempuan..hohoho..
yang lelaki tuh hhmmmmmm..rapat tuh rapatlah jugak...
tapi korang jangan keliru tau...
gambar yang ade name amirah tu ialah myra bukannyer kawan
myra..ok kembali kepada al-kisah kawan myra balik..
yang lelaki yang first sekali tuh ,kawan myra dari tadika lagi..
tapi die tuh klau nak cakap sombong x lah sombong sangat..
yang kedua tuh.namenyer danial..die nih nak cakap poyo x lah poyo sangat. die nihg anak angkat.tapi yang untungnye die nih,dapat
mak gan ayah angkat yang kaya..bapak angkat die pengurus syarikat...klau mak angkat die myra tak tau..
yang perempuan namenyer hazeera tuh..die adelah best friend myra yang firstt sekali..
die ni orang baek korang nak tau..
die nak cakap kaya memang kaya pon.hahaha.
die bapak nyer seorang guru besar..
mak die suri rumah..
yang lelaki sebelah hazeera tu plak namenyer khairul nazmi haziq,tapi kadang-kadang
orang panggil die nazmi ,kadang-kadang orang panggil die haziq jugak..
die nih orangnyer baek ...ayah die keje sebagai pemandu
ambulans..
yang sebelah nazmi tu pulak
macam yang mirah cakap lah itu ialah mira..
yang sebelah mira tu pulak best friend myra yangggg.....kedua,
die orangnyer sederhana jer..
tapi yang kesiannyer,die ni klau cuti mak gan ayah 
die jarang bawa die pegi bercuti..



oklah tangan myra pon dah lenguh dah menaip jer dari tadi..

bye bye...peeeaaaccceee yyyoooo..! ;)







© 2012 Layout made by mintrose. Have a nice blogging day !